BluEvolution 92 mm

Sistemul de profil Salamander bluEvolution 92 reprezinta varful de gama al producatorului german prin care combina tehnologia de ultima ora cu un design modern, functional, pentru a crea o noua generatie de ferestre de prima clasa.

Daca doresti sa construiesti o casa pasiva aceasta este fereastra de care ai nevoie. Bagheta rotunjita pentru un design modern, cele 3 garnituri de etansare, distribuite pe 6 camere de aer din interiorul profilelor, cu o adancime de 92 mm asigura o izolare termica excelenta ceea ce reprezinta avantajele semnificative ale unor ferestre de top.

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare Uw de 0.83 W/m2K. Daca se utilizeaza armaturi termice impreuna cu o sticla care sa genereze un coeficient foarte bun de izolare termica putem atinge valori de 0.73 W/m2K, valori care ating cerintele unei case pasive.

Impreuna cu feroneria Roto NT, cu un grad inalt de securitate (RC2) si echipate cu sticla tripan de de pana la 60 mm, clientii nostri vor avea certitudinea ca au ales produsul perfect pentru caminul lor.

Proprietati profil

Lățimea profilului: 92 mm

Numărul de camere: 6 (garnitura mediana)

Garnitură: TPE gri/neagră

Feronerie folosita Roto

Vitrare: 28,44,52 sau 60 mm

Standard: EN12608

Tocuri disponibile: Normal (L)

Coeficient termic profil: 1 W/m²K

Schite profil / detalii tehnice

Doresti mai multe detalii? Te putem ajuta!