Feroneria Roto

Ferestrele si usile Qlimatic sunt echipate cu feronerii de marca, moderne si capabile sa indeplineasca cele mai variate cerinte ale pietei actuale.

Feroneria Roto pentru ferestre

Sistemele oscilo-batante bazate pe feroneria Roto NT ofera fiabilitate, securitate, performanta ridicata si o gama larga de accesorii. Toate componentele din sistemul Roto NT se imbina perfect si se pot combina in diverse moduri pentru a putea indeplini cu flexibilitate cele mai diverse dorinte ale clientilor. Greutatatea cercevelei cu balamale standard Roto NT pot ajunge pana la 130 kg cu profile din PVC.

Mai jos va prezentam carecteristicile principale ale feroneriei Roto NT, folosita de Qlimatic pentru dumneavoastra.

O fereastra de dimensiuni normale are minim 5 puncte de inchidere, 2 cu role tip ciuperca pentru o izolare si o securitate ideala.

Blocatorul antiefractie are functie dubla. In combinatie cu rola tip ciuperca pe langa securitate, asigura si presiunea pe garnitura optima.

Sistemul antiactionare gresita asigura functionarea corecta a ferestrei. Manerul poate fi actionat doar atunci cand ferestra este inchisa pentru a evita accidentele.

Microventilatia asigura aerisirea corecta a casei. Debitul scazut fata de deschiderea oscilo ajuta la pastrarea caldurii in casa.

Cu mecanismul de canat inactiv Roto NT, maneta ascunsa poate fi folosita deosebit de usor si confortabil.

Gama Designo a feroneriei Roto NT este recomandata pentru echiparea ferestrelor in cazul in care se doreste o cladire pasiva, deoarece garniturile nu sunt intrerupte.

Avantajele gamei Roto NT Designo

Nu exista balamale vizibile din exterior si nici capace de mascare

Greutate a cercevelei pana la 150 kg

Asigura o excelenta protectie antiefractie pana la RC2

Limitator de deschidere la 95 de grade integrat in balamale

Fara decuplare accidentala a cercevelei, datorita dispozitivului antiridicare integrat si al sistemului de blocare tip T

Echipare standard cu siguranta integrata la lovire si limitator de deschidere batanta

Balamaua ascunsa Roto NT Designo acopera cu brio cerintele unui aspect modern.

Cu numai doua componente suplimentare ascunse pentru preluarea greutatii, echiparea standard Roto NT Designo se poate modifica fara probleme, de la o greutate a cercevelei de 100kg pana la 150kg – montajul putand fi realizat si ulterior.Feroneria Roto pentru usi

Tipuri de inchideri pentru usi

Sistemul de inchidere permite ca broasca principala si inchiderea suplimentara in prima faza sa fie actionate cu un maner de usa, (se deplaseaza manerul in pozitie vericala cu partea libera in sus pentru a bloca sistemul de feronerie), apoi se blocheaza cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se faca automat si inchiderile suplimentare sa fie actionate din cilindru cu cheia. Inchiderea se face in 4 sau 5 puncte de inchidere, in functie de inaltimea usii; in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix.

Sistemul de inchidere permite ca broasca principala si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia.

Inchiderea se face in 3 puncte.

Sistemul de inchidere permite ca incuietoarea principala sa se inchida automat si cele 2 bolturi/carlige sa fie actionate din cilindru cu cheia.

Inchiderea se face in 3 puncte, in acest caz pe exterior usa este prevazuta cu maner fix

Doriti mai multe detalii? Va putem ajuta!