Zendow 70 mm

Datorita unui design elegant, cu forme rotunjite, sistemul Zendow se pliaza usor pe stilul casei tale. Proiectat cu 5 camere de izolare si o latime a profilului de 70 mm, sistemul Zendow ofera performante termice si acustice excelente.

In lumea moderna izolarea fonica este foarte importanta pentru spatiile de locuit iar sistemul Zendow prin natura sa are incorporate 2 camere de izolatie fonica in interiorul profilului astfel incat transforma mediul zgomotos intr-un spatiu perfect de locuit, chiar si in locurile cu trafic intens care necesita un grad ridicat de izolare fonica.

Datorita ofertei largi de produse, sistemul Zendow se potriveste oricarei cerinte, iar armaturile si profilele de rezistenta, ale sistemului Zendow, ofera cele mai bune solutii, pentru cei care doresc ferestre mai inalte decat cele standard sau locuiesc in zonele cu vant puternic.

Proprietati profil

Numărul de camere: 5

Garnitură: TPE gri/neagră

Feronerie folosita Roto sau Gu

Vitrare: 10, 24 sau 38 mm

Standard: EN12608

Tocuri disponibile: Normal (L) , de renovare (Z)

Coeficient termic profil 1.4 W/m²K

Schite profil / detalii tehnice

Culori disponibile

Profilele Deceuninck Zendow 70 mm sunt disponibile intr-o gama larga de culori. De la culorile standard la cele speciale, beneficiati de numeroase optiuni pentru a satisface cele mai diferite gusturi.

Culori standard

Culori speciale

Doriti mai multe detalii? Va putem ajuta!