Plase insecte

Folosirea plaselor antiinsecte rezolva problema tantarilor sau a altor specii de insecte, fara a fi necesara folosirea insecticidelor dar este befica si impotriva impuritatiilor purtate de vant. Aerisirea locuintei dumneavoastra se va putea face pe toata durata zilei si a noptii, eliminandu-se riscul de a avea mici surprize.

Datorita plaselor de antiinsecte, nu va mai trebui sa renuntati la aerul proaspat din noptile calde ale verii, asigurandu-va tot confortul pentru un somn linistit. Carcasa plaselor antiinsecte este din aluminiu, disponibila in culorile standard: alb si maro inchis. Armatura plasei este din fibra de sticla. Plasele antiinsecte se monteaza in tamplaria geamului sau in interiorul ruloului exterior si sunt disponibile intr-o varietate de culori (pentru a nu face discrepanta intre culoarea tamplariei si plasa). Montajul plaselor antiinsecte se poate realiza cu banda autoadeziva sau cu holzsuruburi.

Plase pe balamale

Plasele pe balamale se recomanda ferestrelor mobile a caror principala destinatie este aerisirea incaperilor. Astfel, cel mai des sunt solicitate pentru ferestrele de baie, ferestre amplasate la demisol la casa scarii sau usi de balcon. Plasa este executata din fibra de sticla gri montata pe o rama din aluminiu. Rama plasei poate fi usor detasata de tamplarie pentru a fi spalata sau depozitata. Montajul ramei plasei pe tamplarie se efectueaza la exterior, prin intermediul unor balamale din plastic

Plase de tip rulou

Plasele tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro. Actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa rulou este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale. Pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra – ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei

Plase de tip plisse (tip evantai)

Despre acest tip de plase, putem spune ca este produsul de top in materie de plase insecte, acesta fiind prin design-ul conceput cat si prin actionare, design, confort si utilizare unul dintre cele mai bune produse atat din punct de vedere al pretului cat si calitate. Plasele de insecte plisse sunt ultima generatie de sisteme cu protectie ridicata impotriva insectelor, mustelor, gandaci, plosnite, tantarilor. Aceste plase de insecte plisse sunt adesea cel mai des folosite la usi de apartament, terase, foisoare fiind actionate prin glisare, nu necesita spatiu suplimentar pentru deschidere. Acest tip de plase au o actionare manuala tip evantai deoarece aceasta plasa se strange in tocul propriu.

Doriti mai multe detalii? Va putem ajuta!